Menu
Gildia Pióra na Patronite

krótki wiersz o nas

najgorsze są noce
kiedy ja zasypiam
w naszym łóżku

a ty w jej

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • PetroBlues

    26 June 2019, 04:28

    ...i gdy pościel ciągle pachnie tą nieobecną osobą..

  • 24 June 2019, 23:59

    Bo te łóżka... takie podobne... ;)
    Dobranoc. :))