Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

najgorsza zbrodnia
na całym świecie
to wbić nóż w dobre serce
które bije dla ciebie

i możesz tłumaczyć
sobie po cichu
że jakoś to zniesie
blizny nie będzie

lecz z serca dobrego
tego dobra ubędzie
a bić nie przestanie
nigdy
dla ciebie

7346 wyświetleń
71 tekstów
8 obserwujących
  • RozaR

    14 July 2016, 09:45

    Polecam zamieścić też odpowiedni rysunek z przebitym ,,niewinnym " sercem :-)

  • Rikitikitawi

    14 July 2016, 00:29

    Prędzej oko zostanie ze mną ;)
    Ja nie chcę nic rozumieć, bo mi puszą szwy :P hehhe

  • wdech

    14 July 2016, 00:09

    ~riki
    jak zostaniesz bez oka, to zrozumiesz co to remis

    he he

  • Rikitikitawi

    14 July 2016, 00:02

    Rewanże za remis nic nie dają...

  • wdech

    14 July 2016, 00:01

    ehe

    a jak zębów już ktoś nie ma
    to za protezę
    bo tak

    he he

  • 13 July 2016, 23:52

    Oko za oko
    Ząb za ząb
    Serce za serce:))
    @BO TAK

  • Rikitikitawi

    13 July 2016, 23:50

    Zapomnij to wszystko i zacznij od nowa...
    Tu nie ma już wstydu
    Tu nie ważna zmowa...