Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najdłuższa noc świata

Najdłuższa noc świata
To ta kiedy nic nie jest pewne
W ręku trzymam aby zasnąć
I dlaczego tylko
Krzyżyk całą noc
Nawleczona na koraliki
Rozsypana w łóżku
Nawet bez prześcieradła
Niedośpię dnia

29 245 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!