Menu
Gildia Pióra na Patronite

..takie tam talerzyki

..symfonia emocji
zagrała w sercu i duszy,
przepleciona tęsknotą
za ostatnim pocałunkiem,
za ostatnim dotykiem,
za ostatnim spojrzeniem..

Na wigilijnym stole,
mam trzy puste talerze,
dla niespodziewanego gościa,
dla męża i taty,
Dwa stoją przykryte
białą serwetką,
a na nich opłatek..

130 914 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!