Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powroty

najdalej za
stajesz tuż przed
i deszcz
przed którym
nie uciekniemy

w niszy czasu
wzbieramy jak wody
niestałość
miast skrzydeł

uwięziony w krawędziach
wczorajszy chleb
przeistacza się
w gładki kamień
winy

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    20 February 2018, 21:21

    Kolejne zaskoczenie! thx ;)

  • kati75

    20 February 2018, 10:56

    świetny wiersz!

  • silvershadow

    8 July 2015, 09:56

    Dziękuję i również pozdrawiam.

  • Serva me

    7 July 2015, 15:48

    Bardzo mi się podoba.
    Pozdrawiam

  • silvershadow

    4 July 2015, 11:13

    Bardzo się cieszę. To dla mnie zaszczyt. Dziękuję.

  • Malusia_035

    2 July 2015, 11:57

    Będę do niego wracała ,piękny :))

    Pozdrawiam :)

  • silvershadow

    2 July 2015, 11:07

    Dziękuję Wam bardzo i serdecznie pozdrawiam!

  • krysta

    1 July 2015, 20:33

    powróciłam przeczytać ponownie...zatrzymuje treścią.
    pozdrawiam.

  • mill

    1 July 2015, 19:31

    ..wart ;)...przeczytania i skomentowania ....ładny ...pozdrawiam kolegę ;)....

  • słoneczniki

    1 July 2015, 14:21

    Warty zatrzymania na dłużej...