Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Selfish love"

"Gra tak dobrze, bo ma tak świetną pamięć? A może ma tak świetną pamięć, bo gra?"

Nie chciałem być
wędzidłem
Szukałem odpowiedzi
Bez pod stępu
bez szemrżenia
klapek na oczach
(zwanych "dobrą pamięcią")
By wygrać rzeczywistość
bez utraty korony
i bez wyciągania cię zwierzy
C a p r i o l a

Bo komunikacja
która nie prowadzi do prawdy
to tylko partia szachów
A ja nigdy nie umiałem
...grać skoczka
R o s z a d a
God save the King!

marzec 2021

muzyka: Jessie Ware
https://youtu.be/Q8T9vB1zIVM

28 113 wyświetleń
253 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!