Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

oszukana

najbardziej zmyśla wiosna
że niby wszystko takie zielone
a tylko ja nie wiem o co chodzi
może mi nie po drodze
albo samo przejdzie
chętnie bym na coś wpadła
do wiosny na białą kawę
do ciebie na prawdę

11 952 wyświetlenia
86 tekstów
26 obserwujących