Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najbardziej
lubię
jeść z tobą
czekoladę
i słuchać
gdy mówisz

jesteś
taka słodka

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!