Menu
Gildia Pióra na Patronite

powiedz mi, błagam.

najbardziej boli
to rozdarte serce
te myśli
te uczucia
które żyją we mnie
te wspomnienia
oczu nadziei
ramion ukojenia
rąk pewności

wszystko urwałeś
tak przeraźliwie obojętnie

pytam Boga
ile jeszcze we mnie miłości
do Ciebie...

12 032 wyświetlenia
86 tekstów
2 obserwujących
  • 9 July 2014, 18:15

    To piękne życzenia.
    Mam nadzieję, że uwierzę w ich spełnienie.
    Bardzo Ci dziękuję.

  • Moreno

    9 July 2014, 11:18

    Życzę Ci aby coraz mniej tej miłości było w Tobie do niego, ale żeby zrodziła się nowa;) która wypełni każdą pustkę, ranę i rozdarte serce, która poskleja je w całość ;)

    3mam kciuki i nie warto wracać myślami tam.