Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewinne kwiaty

naiwne i wierne
niczym welon
na głowie złotowłosej
skazane na samotność
więdną w swej bieli
niewinne białe kwiaty

27 415 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • 21 April 2016, 19:20

    Dlatego, że... narcyzy... ;)
    Ładne.
    Pozdrawiam. :)