Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nagroda dla Olgi

Nagroda dla Olgi

Następna to blacha
Jak ,,ptak malowany”
I ,,złote to żniwa”
Rezonem głośno odbija
I niesie po świecie
Pieśń stuletnią
Melodię Nowojorskiego
Starego bogatego Żyda
On w tą blachę pałką wybija
Rytm co rozum światu odbiera
Myśmy są winni
Śmierci Żydów
Komuna jest na city
Ona nigdy nie umiera

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • Joan40

    15 December 2019, 16:11

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.