Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rejestr

Nag(ość) staje w gardle
Nie wy-duszę słowa
gdy na ścianie
nie-mówienie
nie-myślenie

Brokatem posypuję nie moje myśli
Coś mi się czasem powie
Coś mi się czasem przyśni
Bywa, że stanowczo za dużo
Bywa, że stanowczo za mało
Nigdy nie bywa w sam raz
Bo ja i ja
Zawsze jesteśmy w tempie
na dwa.

Czystość/parzystość
Pa-ro-wa-nie
Zapomina? Nie.
Dziś pamięta
mięta ta co
była i już nie jest
Zamykam ten
rejestr.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • Monika M.

    9 August 2020, 17:39

    Ten Typ tak ma;):)

  • sprajtka

    9 August 2020, 15:25

    "Brokatem posypuję nie swoje myśli"...rewelacja.

  • sprajtka

    9 August 2020, 15:24

    Dlaczego mnie to umknęło?
    Dobrze się Ciebie czyta.

  • Monika M.

    19 July 2020, 13:32

    Bardzo:)