Menu
Gildia Pióra na Patronite

niezapomnienie

nagły błysk
przeciął mrok
słów niesłyszanych
pomruk wiatru
niespokojny sen
jak narkotyk

w podświadomości
jesteś

159 240 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 1 March 2014, 23:57

    podświadomość...zbyt często ma władzę

  • marka

    1 March 2014, 23:32

    Fajna i wyrazista forma.