Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nagle pod koniec dnia
Zakrada się cicho.
Wpełza szeptem niemym
Pod opuszki marzeń

Dotyka powiek,
Zamyka usta,
Drga w głowie,
Budzi uśmiech.

Sen nocy letniej,
Grzech nocy letniej.

Samotny papieros.

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
  • motylek96

    10 September 2010, 21:10

    Świetne
    Kradnę
    Pozdrawiam:)

  • zulejka

    10 September 2010, 21:00

    ha,
    przemyślne
    - nigdy nie paliłam nałogowo
    ale do alkoholu - zawsze;
    od 2 lat nawet do alkh nie palę
    ..ale..lubiłam Ten dymek i to nie dla samego palenia ale dla czasu na przemyślenia.
    tyle mi wtedy twórczości wyszło, że chej!
    pozdro, sympatyczna k.

  • awatar

    10 September 2010, 18:43

    ładne uchwycenie tej chwili, pozdrawiam, palący