Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rosa

Nagle zachciało Ci się doświadczać
Przejechać palcami po trawie
Obudziłeś się pewnego poranka
I uśmiechnąłeś do telefonu
Zupełnie nadzwyczajnie

Poranna rosa
Śniła Ci się po nocach
Wiatr we włosach

Dziwne pragnienie

9678 wyświetleń
135 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!