Menu
Gildia Pióra na Patronite

nagle odszedłeś
wczoraj
bez słowa
pożegnania
i od dzisiaj
uporczywie Cię nie ma
nadal
od wczoraj
wróć
choćby jutro

1852 wyświetlenia
29 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!