Menu
Gildia Pióra na Patronite

podsumowanie

Bella 16

Bella 16

Nagle inna jest ważniejsza, niż te chwile spędzone przez nas,
Tyle czasu Ci oddałam, ale przyznaje, nie zmarnowałam
Wiele od Ciebie się nauczyłam, może czasem się obraziłam,
Ale zawsze byłam przy Tobie, nawet jak zrobiłeś głupotę.
Więc czy zrozumiesz to wreszcie, że to już jest moje odejście
Zapomniałeś już co to przyjaźń
No więc żegnaj, bywaj

1518 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!