Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słodka Muzyka

Teksty z obrazami - Słodka Muzyka - Rossalia
Słodka Muzyka - Rossalia

Nadziejo słodziutka muzyko
Przyjdź tu nad ranem cichutko
Nie budząc innych że snu
Przypomnij mi czemu zostało
W życiu tylko mały twój strzęp
Gdy ona płacząc w kąciku
Woła zapomniane już dni
Gdy śpiewała miłosne melodie
Słyszane gdzieś w oddali
Przez sikorkę na drzewie ukryta
Gdy świat budziło słońce przepiękne
Podaruj jej trochę siebie słodziutka
Gdy zapomniała co to śpiew
Nie zabierzesz nic w zamian
Gdy łzy zdobią tą twarz
Niech wróci dawny Jej blask
Gdy wierzyła w marzenia ulotne
Złap jej dłoń zmarznięta i słaba
Zobacz jej uśmiech szczery
Gdy ciemność przysłania świat
Otworzy ona w tedy okno
I wpuści do serca twój blask
Uśmiechając się z nią słowiku
Zaśpiewaj ta melodie jeszcze raz..

4899 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!