Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do nadziei...

Nadziejo miłości Moja!
Ty jesteś tak cenna...
Kto Cię dziś zdobył,
Skarb zdobył...

Dziś czas jest nadzieją,
Miłości w nadziei...
Bo to rozwija,
Ciało mą i duszę...

Dziś ciężko usłyszeć,
Śpiew ludzi przy Bogu...
Ale jest nadzieja,
Bo w Tobie ta siła...

Nadziei przy sobie,
Ciężko znaleźć siebie...
Powiedz jak kochasz,
Daje tylko siłę...

Pieśń chwały usłyszę,
Jak ludzie zjednoczą...
Nadzieja zdobyta,
Nie jest już tak skryte...

Książek tak pełno,
Lecz dziś co rozwiąże...
Tą wielką psychozę,
Leków potrzebuje...

Miłość to balsam ,
Spełnia nie marzenia...
Bo daje mi siłę,
Do walki w tej wojnie...

Każda wojna pełna śmierci,
My bronimy nadziei...
Ona dziś napełni,
Miłość to nadzieja...

Dziel się tą miłością,
Z ludźmi innymi...
Bo pełna nadziei,
Daje uśmiech innym...

93 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących