Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uśpione nadzieje

Nadzieje ciszą wypełnione
Uśpione słowem
Zmęczone oczekiwaniem

Spojrzenia jak ptaki
Wiatrem niesione
Za widnokręgiem giną i one

Cóż to za miejsce
W którym sny się nie spełniają
Gdzie ludzie są jacyś inni
Na wszystko wilkiem spoglądają

2026 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • dana1596

    21 February 2015, 16:48

    "Spojrzenia jak ptaki
    Wiatrem niesione
    Za widnokręgiem giną i one"

    Pięknie zabrzmiało...ale właśnie tak jest...jak ptaki wiatrem niesione...wszystko gdzieś zniknie i spojrzenia i słowa, i uczucie zginie gdy "człowiek człowiekowi wilkiem"...
    Pozdrawiam ciepło :)