Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Rozwiane przez wiatr? "

Nadzieje te Nasze
Rozwiane przez wiatr
Szeleszczą liśćmi jesieni
Byliśmy dla siebie...
Stworzeni od wczoraj
Z wiarą na dziś
Jesteśmy i trwamy dzielnie
Wciąż pamiętamy Swoje oczy
Ich blask przy Nim istniejemy
Istnieje Nasz Świat.

281 732 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!