Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja zadźgana ostrzem prawdy
Kłamstwo nazwane kiedyś miłością
Odebrany sens istnienia
Zabita wola życia
Niespodziewany koniec, który stał się początkiem męki.

Ja...
Zawieszona w przestrzeni własnej wolności
Zraniona przez największe szczęście na ziemi
Uwięziona we wspomnieniach
Porzucona przez miłość
Tonąca w morzu cierpienia

Ustami zamkniętymi wołam o pomoc...

7749 wyświetleń
72 teksty
8 obserwujących
  • Leeni

    18 February 2012, 18:21

    "Otwarty świat, rany zamknięte" ...