Menu
Gildia Pióra na Patronite

został szkielet beznadziejny

nadzieja spadła z drzewa,
kiedyś zielona, żywa
teraz leży wyschnięta i podeptana,
skończy płonąc na stosie złudzeń
i pozamiatane

69 594 wyświetlenia
635 tekstów
15 obserwujących
  • nicola-57

    6 November 2015, 21:22

    drzewa się rozebrały, drzewa się rozbierają i zostawiają(wystawiają) nas...na próbę...

  • sentymentalna_

    6 November 2015, 20:56

    Ach, ta jesień...

  • Cris

    6 November 2015, 20:17

    wiosną znów zazieleni...
    pozdrawiam.
    :)