Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Nadzieja

Jeszcze w zielone gramy
Jeszcze nie umieramy…
Wojciech Młynarski

Będziemy czekać na nową
życiodajną wiosnę
na opalone ramiona
kolejnego lata

Będę lasem
morzem słońcem
gdzie marzenia
zamienią ciszę
w ogniste tango

Będziesz ptakiem
wolnym jak myśl
i cały świat
znów zakwitnie
radosną wolnością

Będziemy !!!

107 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!