Menu
Gildia Pióra na Patronite

Używki. Ty.

Nadużywam
Na dokladkę to napoczęte łóżko
nadgryziona szyja
już czuć nienawiść w koniuszkach
palców nie-dotykających

Stały etap nauki na nowo
nawet nie boli
przywykłam. Bolało
rano bolało i wieczorem
Bolało

Teraz to bolenie stało się już
istnieniem
A Ty nie dzwoń, przyjdź
zostało trochę mnie.

1805 wyświetleń
26 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!