Menu
Gildia Pióra na Patronite

ŚWIĘTA

Nadeszły wreszcie święta tak wyczekane?
Tak magiczne?
Czy tak idealnie odgrywane...
Życzenia tak na odczepnego składane co roku te same...
Portale całe w choinkach z życzeniami
jak miasta przed wyborami.
Która lepsza
Która ładniejsza...
Bieganina się zaczyna po sklepach
marketach
jedzenie tonami kupowane a potem w kosz wywalane...
Przy garach stanie...
Na umur sprzątanie...
Mieszkanie wylizane jaby przez sanepid kontrolowane....
Uprzejmi i mili jesteśmy jak co każdej Wigili
szkoda że na codzień tak nie jestesmy sympatyczni...
Wspolne rodzinne posiłki przy stole....
Na codzień każdy osobno je...
Święta tak sztuczne są
szkoda że nie można tak udawać cały rok....

36 732 wyświetlenia
330 tekstów
3 obserwujących
  • kuloodporna

    9 April 2021, 22:41

    Tak bywa i tak ....coraz częściej ....niestety święta są za bardzo reklamowane i zapominamy na kogo czekamy......