Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nadeszła kolejna jesień

my lekko poruszeni wiatrem
jak te dwa kolorowe liście
wirujemy i tańczymy
nim opadniemy na zimie
magia spełnienia
dopełni się

przyjdzie zima
pod pierzynką śniegu
zastygniemy
aż do pierwszych
roztopów

pobudzeni i ogrzani
wiosennym słońcem
puścimy korzenie
rozkwitniemy na nowo
falując przy ciepłym wietrzyku

aż przyjdzie następna jesień ...

19.10.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=1OUof67K6hM

55 992 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    30 October 2016, 12:49

    .....śliczny na tą porę .....

  • RedRose

    25 October 2016, 17:47

    Liście tracą kolor, miłość nie powinna, jak w Twoim pięknym wierszu ;)

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    22 October 2016, 16:34

    jesiennie ale cieplutko i jak zawsze ślicznie :))***

  • Cris

    19 October 2016, 13:57

    Lekko czyta się...świetny.
    Serdeczności Malusia :))

  • silvershadow

    19 October 2016, 13:11

    Bardzo ciepły. ;-)