Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój mały koniec świata

Nadejście chwili,
jeden moment,
dom
o mocnych fundamentach.
Widzę gruzy,
domu,
ludzi,
życia,
przyszłości,
ziemi,
nieba.
złożone powietrze
zbyt antypatyczne.
zapomnienie
coś przed czym uciekamy.
ale kim jesteśmy,
skoro już sam Bóg o nas nie pamięta?
pozwól mi,
przyjść do ciebie
spójrz na mnie znowu
swym surowym wzrokiem,
a później daj z bliska,
obejrzeć
mój koniec świata.

1767 wyświetleń
34 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!