Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gorycz cudzych wyborów

Nadejdzie ten moment
Klepsydra uprzedzi lepszy czas

Zniszczyłeś wszystko
Więcej niż należało do Ciebie

Wciąż mam nadzieję że zdążę
Wybaczyć i spojrzeć Ci w twarz

Stworzyć Ci lepsze chwile
O których zawsze marzyłam

Klepsydra uprzedzi zrozumienie
Ścieżki przez Ciebie obranej

Miałeś wszystko do szczęścia potrzebne
Miałeś nas

Tyle goryczy przelanej
Tyle jej zabrał już czas

Chociaż nie chce Ciebie świat
Wciąż kocham Ciebie z dawnych lat

Raz za razem zadajesz cios
Miażdżąc wiarę i starania

13 948 wyświetleń
214 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!