Menu
Gildia Pióra na Patronite

tam

nade mną wieki
ciche słodkie
ulotne jak spotkanie skrzydeł motyla

niewzruszony o milimetr

księżyc rzuca urok
szklanych kwiatów

ciepły

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!