Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po Życiu

Nadchodzi kolejny poniedziałek
I kolejny poprzedni dzień
Którego nie chciałem
I znów wypiłem, bo znów nalałem
I nie wiem co dalej.
Nie wiem co dalej!

Dalej jest xanax
I garść innych na sen
Sztuka przetrwania, wegetowania
Gdy wszystko stapia się w jedno
Noc zlewa się z dniem
I gubię sedno, to wiem na pewno
Już wszystko mi jedno
Bo znowu zamroczę się
Bo znowu odurzę się
By zapomnieć, że...

...straciłem Cię

9831 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!