Menu
Gildia Pióra na Patronite

Święto miłości

nadchodzi dzień w którym kochać
będzie można bardziej

zniesione będą limity danych chwil

błękitny bez
krzepnącą krew przyprószy

ciało z ciałem
się zdematerializuje

4545 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
  • 11 February 2020, 21:07

    super dzień loveday