Menu
Gildia Pióra na Patronite

sen

nadal tylko tu
i teraz

czy z dłoni
niebo

gdy świat punktem w dalekich oknach
igłą przez którą oddychasz

złoty budda
pośród luster
o wszystkich twarzach

rana jak miód
otwiera się
zamyka

światło kartki

30 315 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących