Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Przymierze "

Nadal szelestem
Jesteś w myśli
Tej jednej, jedynej
W późnej godzinie
Uwierasz duszę
Przytulasz czule
Mądrością częstujesz
Gubię wskazówki
Zatrzymuję czas
Nie ma nic
Prócz Nas
Czytam Cię w dzień
Myślę nocą
Senne marzenie
Przywołać potrafisz:
Radości wspomnienie
Ożywienie duszy
Wiarę i nadzieję
Marzeń spełnienie
Lód serca kruszysz
Znaczysz tak wiele
Ja i Ty Przyjaciele

16.09.2020
23:48

281 605 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!