Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadal miłość nieskończoną,
goryczą przesiąkniętą nazywam nienawiścią.
Ten z początku, miał być końcem drogi
a koniec,który nieistotnym był zmąceniem
poznałam znacznie wcześniej
Jestem pod zasłoną przeznaczenia.
Oczy wciąż mam w kolorze nadziei

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!