Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nadal maluję obłoki
każdy
jest twoim spojrzeniem

mówisz - za wysoko

- jak mam zejść
z nieba na ziemię

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • silvershadow

    18 October 2021, 10:07

    ziemia szczytem nieba

    • Maryla S.

      18 October 2021, 16:45

      ...więc nie ma potrzeby schodzić😉
      Pozdrawiam serdecznie.