Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melodia serc ღ

Nadaj naszym sercom odpowiednich czułych rytmów ton
zaufaj mi wkładając czule w moją,swoją delikatną dłoń,
poddaj się magii moich dłoni sunących po Twoim ciele
wygrywających sonaty miłosne dla Ciebie mój Aniele.
Przytul się do mnie mocno tak całym ciałem do ciała
chcę byś czując rozkosz bliskości bardzo mocno drżała.
Nie tłum więcej przy mnie uczuć już dawno zapomnianych
daj się porwać namiętności i czułości dusz sobie oddanych .
Proszę Cię nie bój się już więcej
okazywać tego co do mnie czujesz ,
chcę czuć jak każdego dnia mi się oddajesz
i mnie spragniona w zapamiętaniu kosztujesz.
Pragnę patrząc Ci prosto w oczy
smakować z Twych ust czułości daru...
bo muszę na swoich wargach poczuć
czar Twego wyjątkowego nektaru.

Wiersz ded. ღ

Autor Rafał S.pseud.
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
03.03.2018

10 904 wyświetlenia
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!