Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rola...

Nadajesz nam
malutka istotko
głębszy sens
wspólnego życia

Kochając Ciebie
od pierwszych dni
w moim brzuchu
niesiesz tyle nowości

Poplątane z ekscytacją
gdzie każdy kolejny dzień
zbliża do nowej roli
jaką jest Mama i Tata...

19.05.2021

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • maruda1993

    29 May 2021, 19:29

    gratulacje i szczescia zycze na dobrej drodze i uczesliwi cie malenstwo jak urodzisz

  • to_tylko__ja

    19 May 2021, 20:48

    Moje gratulacje 🤗 będziesz świetną mamą! 🤗

    • Pechowa_

      20 May 2021, 07:15

      Dziękuję bardzo :)))

      Oby tak było hehe :)