Menu
Gildia Pióra na Patronite
Mr.Dreamer

Mr.Dreamer

Nad ranem mam podobnie jak przed zaśnięciem że oddycham ciężej
Budzę się jakbym przerwał najlepszą rozrywkę jaką dostałem od Boga
Ulubione moje momenty to te gdy coś kończyło się w dobry sposób
Kiedy ja jako widz własnego życia mimo stania obok odetchnąłem z ulgą
Fabrykacja filmowych produkcji dla stęsknionych fanów w mej głowie
Codzienne sklejanie wariacji, montaż urwanych snów i scen z życia
Codzienne premiery i pokazy na czerwonym dywanie by wieczorem
By wieczorem znów bać się snu bo on kończy cały bal i rozgania gości
Ale mój Boże
Jakiż on przyjemny

4042 wyświetlenia
64 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!