Menu
Gildia Pióra na Patronite

prz(E)kleństwo


nad przepaścią ust *

jest jeszcze szansa
że się wycofasz

że miłość to dopiero początek
że są gorsze nieszczęścia na świecie

niż ja

* by truman

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • _nomercy_

    26 April 2017, 22:45

    dobry wieczór ;)
    lata mijają, gusta się nie zmieniają.
    piękne to!

  • 26 April 2017, 19:21

    _nomercy_ dzień dobry :)

  • _nomercy_

    26 April 2017, 17:17

    :)

  • zapach_bzu

    13 April 2017, 23:28

    Chyba będę cytować tę puentę :)

  • 13 April 2017, 22:03

    Jedyna "stała" na portalu - ja! :D

  • dark smurf

    13 April 2017, 22:00

    ehh, najgorsza z opcji :I
    szkoda..
    cała Kaś

  • 13 April 2017, 21:57

    Nie czuję bitu ;)

  • dark smurf

    13 April 2017, 21:56

    gdy cierpliwość doprowadza się
    do czerwoności
    nie ma uczuć

    a 'ja' to taki głupi ty
    a wiesz

    w tym czasie
    pragnienia chodzą na piwo

    zastrzelmy się
    tą samą kulą

    tak będzie optymalnie :))