Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Serce kochające "

Nad morzem
W fotelu bujanym
O piątej nad ranem
Cicha melodia płynie
Serce kochające
Czeka cierpliwie
Jeszcze zabije
Mocno i radośnie
Z wiarą nadzieją
Ma się ku wiośnie

....
Wiosna 2022
22:55

281 719 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących