Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nad białą kołyską (...)nad białą trumienką

Nad białą kołyską w Twój sen wpatrzona,
pilnując czy oby, nie zbudził Cię szum myśli...
I chroniąc przed każdym najmniejszym szelestem
bezpieczny wiedziałeś że jestem...

Wpatrzona w Twój sen tak cichy, tak piękny
taki niewinny i taki maleńki
i ta cicha kołysanka, śpij syneczku, spij kochany
słyszę ją do dzisiaj..

Nad białą trumienką w Twój sen wpatrzona
taki niewinny i taki maleńki
Twój sen i wieczny odpoczynek
co rani na wieki..

Jasiowi mojej największej miłości.

5428 wyświetleń
60 tekstów
12 obserwujących
  • Rikitikitawi

    18 June 2015, 22:14

    :(

  • Malusia_035

    18 June 2015, 13:12

    bardzo się wzruszyłam ...

    pozdrawiam i dużo siły życzę ...