Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nad Balustradą

Nad balustradą w ogromnym pustym domu ,siedzę w fotelu nie wadząc nikomu. Światło w kominku powoli przygasa nie czuję już niczego bo do niczego już nie mam jak wracać. Nad balustradą schody pionowe ,wstałem chciałem iść lecz unieść głowy nie mogę. W pustym domu Światło przygasa ciężar grawitacji cięższy niż ma masa.Wrastam w podłogę korzenie zapuszczam, nigdy nie zapomnę jak smakują twe usta..Nad balustradą w ciemnym szarym domu siedzę w fotele nie wadząc nikomu.

486 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • Victoria Angel

    19 November 2022, 19:15

    To o co zapytałam nie jest krytyką z mojej strony. Nie uważam się za krytyka. Po prostu czasami piszę co myślę albo pytam w komentarzach. :-)

  • Victoria Angel

    19 November 2022, 17:53

    Dlaczego nie układasz Swoich wierszy w zwrotki? :-)

    • 19 November 2022, 18:25

      Pewnie dlatego że ja je widzę bez edytowania.A tak poważnie nie zastanawiałem się nad tym ,piszę kiedy coś mi wpadnie do glowy ..Powinienem?

    • Victoria Angel

      19 November 2022, 19:04

      Ja tylko tak zapytałam z czystej ciekawości. Oczywiście nic nie narzucam. Pisz tak jak czujesz... :-)))

    • 19 November 2022, 19:07

      Nie odbieram tego jako atak chcialbym szczerze ale nie chce mi sie edytowac o bawić w korekty..Pozdrawiam serdecznie

    • 19 November 2022, 19:09

      Konstruktywna krytyka zawsze dobrem stoi

    • Victoria Angel

      19 November 2022, 19:11

      Jako teksty do wierszy bardzo treść jest bezbłędna. Nic , bym nie zmieniała. Ok rozumiem, pozdrawiam. :-)

    • 19 November 2022, 19:30

      Dziękuję. Więc jeśli mogę spytać na jaki nick byś mi zmienil(a)

    • Victoria Angel

      19 November 2022, 19:31

      Szekspiropodobny. :-)