Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadmorski erotyk

Nacierasz się makrelą
by budzić pożądanie
i pachniesz jak pani Wanda
stojąca w porcie
przy wędzarni

Leżysz tłusta a halka
przeszyta plamami
przylega do ciała szczelnie
jak męski organizm

Za oknem ceglana ściana
a na stole ty
rozgrzana
pies głodny wyje
jest pora brania

Ałuuuuu...

127 940 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Eneida

    3 December 2022, 08:19

    A, Ty wyjesz do księżyca...
    z braku rybiego smakołyka...
    (W tym roku wyjątkowo drogiego :))

  • Smi

    2 December 2022, 19:45

    Matko bosko jak ja bym wróciła do takiego życia w Sopocie. Raz makrela, raz śledzik, raz Zbyszek lub Mariusz. Każdemu polecam na odstresowanie.
    Pozdrawiam serdecznie!

  • RozaR

    2 December 2022, 19:09

    Portowe spocone obrazy .