Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zastanów się

naciągana systematycznie
elastyczna skóra
przebranej rzeczywistości
co by zgubić rachubę

nowsze nowe pogania
innowacją z nazwy
zamiast zbliżać oddala

gdzie obcym bywa
z krwi jednej człowiek
tam zmora ów czasów

przebieg informacji
błyskawicy mgnienie
lecz twarzą w twarz
co mówią nie wiesz

zastanów się ludzkości

25 999 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    30 May 2014, 13:41

    Dziękuję :)
    Człowiek gubi siebie w tej pędzącej technologi zapominając o tym co jest najważniejsze, zaniedbując swoje czy bliskich dusze I serca.

  • 29 May 2014, 23:41

    Gubi się prawda w snach
    sztuczne od żywego wydaje się piękniejsze
    nie potrafimy rozmawiać ze sobą... bez półprzewodników...
    Śliczne.
    Pozwoliłem sobie... w imieniu ludzkości. ;)
    Dobranoc. :)

  • Papużka

    29 May 2014, 23:33

    Prosze o opinie...