Menu
Gildia Pióra na Patronite

łakocie miłości

nabrzmiałe usta
pocałunku nektar
wysysany miód
miłosny rozkoszny

oblepione słodyczą
oczu spojrzenia
blisko tak blisko
że bliżej się nie da

przywiązani zażyłością
Spragnieni miłości
obecność finezji uczuć
tylko we dwoje

nierozerwalnie
W splocie ust
pajęczynie ramion
w pieszczocie dotyków

serc spragnionych radość
krew z krwią w jedności
przypieczętowanym wyznaniem
miłości

w dreszczach strun hafcie
na samym szczycie uniesień
w oddechach głębokich
i w tańcu uwikłanym

w pochłodnieniu ciał
szlaku mapy
kochać jak nikt
nigdy nie kochał

92 574 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!