Menu
Gildia Pióra na Patronite

niezastąpiona

na brak miłości mam wina pełne butelki,
na brak czułości pierzastych poduch na łóżku stos wielki,
ale na brak ciebie nic nie mam,

tu pustka w głowie.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • 19 January 2016, 00:26

    Nic nie zastąpi pustki, którą zostawiłaś po sobie
    Mówiąc mi w tamten grudniowy wieczór: odchodzę