Menu
Gildia Pióra na Patronite

Narnia *

nabieram '
zachłannie Ciebie
zamykasz mnie
i odsłaniasz sobą
w słowach
zajadam Twój zapach
nagość myśli
między jawą a snem

bliskość - bliska
a tak daleka *

3607 wyświetleń
22 teksty
10 obserwujących
  • Noah***

    13 February 2023, 21:26

    Między dniem a nocą ...
    w zachłannych słowach
    myśli dotykiem
    otwórz dłoń , chwyć za rękę...
    poczuj ...

    od LadyDi, Meron, anna kowalczyk
    • LadyDi

      14 February 2023, 19:48

      dłoń '
      ciepłem obejmuje
      zarys słów
      myśli oblepionych
      w miejscach
      skrywanych...