Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Na bezrybiu źle lokuje się uczucia.
Uczucia nie wyrosły na twoim gruncie.
Gruncie wyjałowionym pragnieniem cielesnym.
Cielesnym cie tylko chciałam i widziałam.
Widziałam w twoich oczach siebie.
Siebie bezbronnie oddaną twoim dłoniom.
Dłoniom, które były dla mnie pierwsze.
Pierwsze me myśli były zapisane na czystej kartce mojego ciebie poznania. Dzisiaj gdy patrze na tę kartkę jest brudna i żałosna.
Oddaj niewinność
i
odejdź do swojego świata nieporadności.

127 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!