Menu
Gildia Pióra na Patronite

na zielonej polanie

kołyszą się czerwone maki
a obok kwitną akacje
przechadzają się dwie łanie
tak dostojnie z gracją

ziemia paruje po deszczu
tworząc mgielną ścianę
dzięcioł w drzewo stuka
słychać świerszczy cykanie

prawdziwe koncertowanie

348 815 wyświetleń
2819 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!